om oss

VAD ÄR QREO?

QREO har många strängar på sin lyra. Vår erfarenhet och kunskap ligger både inom BYGG, VVS och PROGRAMUTVECKLING.
Inom VVS kan vi åta oss både kalkyljobb, projektering och mindre entreprenader.
Programutvecklingsmässigt tar vi på eget initiativ fram system som vi tror kan nyttja branschen och skapa en god avkastning men framförallt är vi gärna en utvecklingspartner med resurser som hjälper er att framgångsrikt skapa era system. Här kan vi lämna fast pris eller jobba på löpande räkning mit budget.

VILKA ÄR QREO?

Björn Broberg

Företaget ägs och drivs av Björn Broberg vars bakgrund är en kombination av kunskap och färdighet inom VVS och IT. Björn har jobbat som VVS-konsult och ventilationsentreprenör och även med programutveckling, både som programmerare och som chef för att leda utvecklingsarbete. CAD har sedan slutet av 80-talet intresserat Björn och han var med tidigt och skapade de första riktiga CAD-applikationerna för VVS, V-CAD och CADvent. 

Björn har jobbat på Lindab som ansvarig för deras IT-lösningar. Han var del av ledningsgruppen på Lindab Ventilation under några år. På Lindab var Björn även ansvarig för att skapa mervärden runt Lindabs produkter åt ventilationsentreprenörer som Key Account Development manager. Björn tog här fram ett försäljningskoncept som ännu existerar, Lindab Partnership.

Sedan 2010 och tills Björn startade QREO har han jobbat som affärsutvecklare på Sydtotal, numera Imtech Ventilation. Här kunde Björns idéer om BIM realiseras och är idag en kärnprocess som drivs vidare inom Imtech. Imtech ventilation anses vara det företag i branschen som ligger främst inom nyttjandet av BIM.

 

John sivertsson

John jobbar som projektor och har jobbat på QREO sedan 2015


 

robin johansson

Robin jobbar som projektör och har jobbat på QREO sedan 2016

jens jansson

Jens är vårt senaste tillskott i QREO. Jens har tidigare jobbat som säljare på IV produkt och har en bakrund inom sydtotal.

Qreo AB
Bruksgatan 5
262 33 Ängelholm
Du når oss på 010 - 196 09 09.

e-post:
Info@qreo.se